bushaltes station harderwijk 2016Met ingang van 13 maart worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de dienstregeling op de Veluwe. Een gedeelte van deze wijzigingen hebben te maken met de ingrijpende reconstructie van de stationsomgeving in Harderwijk. Sinds 13 maart vertrekken de bussen hier vanaf een tijdelijk busstation aan het ‘Westeinde’. Met name voor lijn 1, 2, 104 en 205 zijn er wijzigingen.

 

 


Lijn 1 en 2 Stadsdienst Harderwijk
In verband met een omleiding rijden lijn 1 en 2 niet via de wijk Wittenhagen. De haltes De Wittenhagen en Karel Doormanlaan vervallen. Reizigers kunnen in- en uitstappen bij de halte Deventerweg.

Lijn 205 Barneveld - Putten - Harderwijk
Lijn 205 richting Harderwijk komt 2 minuten later aan in Harderwijk. De vertrektijden tussen Barneveld en Harderwijk wijzigen niet, op één rit na. De rit die om 7.17 uur vertrekt uit Barneveld, vertrekt nu iets eerder. Ook op alle tussengelegen haltes.

Richting Barneveld vertrekt de bus 3 minuten eerder(!) vanaf het station in Harderwijk. De overige vertrektijden tussen Harderwijk en Barneveld wijzigen niet.

Lijn 104 Harderwijk - Elspeet - Apeldoorn
De vertrek- en aankomsttijden van lijn 104 wijzigen iets. Richting Apeldoorn krijgt de bus er 3 minuten extra reistijd bij. De vertrektijden wijzigen hierdoor op sommige haltes.

Richting Harderwijk vertrekt lijn 104 twee minuten eerder(!) uit Apeldoorn. De aankomsttijd wijzigt niet. De eerst rit vanuit Apeldoorn vertrekt 5 minuten eerder.

De scholierenritten van lijn 104 die rijden voor de scholen in Apeldoorn, wijzigen niet.


Overige wijzigingen Syntus per 13 maart 2016

Lijn 200 Nunspeet - Elburg - Zwolle
’s Ochtends tot 9.00 uur zijn een aantal ritten van lijn 200 richting Zwolle gewijzigd. In de meeste gevallen vertrekt de bus enkele minuten eerder.

Lijn 201 Apeldoorn - Zwolle via A50
De rit van 7.25 uur van Apeldoorn naar Zwolle, vertrekt 3 minuten eerder uit Apeldoorn, aankomst in Zwolle is ook 3 minuten eerder. Op alle tussengelegen haltes vertrekt de bus dus 3 minuten vroeger.

Lijn 202 Apeldoorn - Vaassen - Zwolle
De ritten van 6.09 en 7.07 uur van Apeldoorn naar Zwolle, vertrekken 3 minuten eerder uit Apeldoorn, aankomst in Zwolle is ook 3 minuten eerder. Op alle tussengelegen haltes vertrekt de bus dus 3 minuten vroeger.

Copyright © 2020 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates