Met NS Zonetaxi reist u nu gemakkelijk en snel van én naar meer dan 120 stations tegen een aantrekkelijk vast tarief per zone. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online waarbij de ritprijs direct inzichtelijk is. 
Zo werkt de NS Zonetaxi

Om gebruik te kunnen maken van NS Zonetaxi heeft u een geldige OV-chipkaart nodig en dient u zich eenmalig gratis te registreren. U reserveert een NS Zonetaxi online en betaalt achteraf per automatische incasso. Het boekingssysteem en de uitgebreide informatie over NS Zonetaxi zijn in het Nederlands en vindt u hier. NS Zonetaxi is op meer dan 120 locaties beschikbaar, op de stations Amsterdam Centraal en Den Haag Centraal is NS Zonetaxi niet beschikbaar.
Aantrekkelijke zoneprijzen

NS Zonetaxi werkt op basis van zones met een helder en aantrekkelijk zonetarief. Dit tarief bestaat uit het opstaptarief van € 3,- plus het zonetarief van € 3,- per zone. Een zone is 2 kilometer.
•Voor 1 zone (tot 2 km) betaalt u € 6,-
•Voor 2 zones (tot 4 km) betaalt u € 9,-
•Voor 3 zones (tot 6 km) betaalt u € 12,-

De ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route middels de routeplanner. Betalen gebeurt achteraf via automatische incasso, contant betalen is dus niet nodig. Indien u verder wilt reizen dan 6 kilometer, betaalt u € 3,- per 2 kilometer.

Vragen over een specifieke taxirit, een boeking of het indienen van een klacht? Dan kunt u contact opnemen met de Klantenservice van NS Zonetaxi via telefoonnummer 0900 – 6798294 (0900 - NSZTAXI) (€ 0,20 per minuut met een maximum van € 1,-).

 

Copyright © 2020 Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates