Groot onderhoud riolering Irenelaan

Harderwijk Centraal
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In het kader van groot onderhoud 2016, start aannemersbedrijf Van Dalfsen Infra uit Genemuiden aanstaande maandag 14 maart met het opbreken van de Irenelaan. De werkzaamheden in de Irenelaan duren globaal tot eind april en maken onderdeel uit van het Groot Onderhoud 2016. 

 De volgende wegen worden tijdens dit project voorzien van een nieuwe inrichting: Prins Mauritslaan, Graaf Ottolaan, Gelreweg, Boerhaavelaan, Irenelaan, Emmalaan, Beatrixlaan en Prins Frederik Hendriklaan. De werkzaamheden zullen (gefaseerd) tot en met november 2016 in uitvoering zijn. De wegen en voetpaden worden voorzien van nieuwe verhardingen en in een aantal straten zal gelijktijdig de riolering vervangen worden. De eerste werkzaamheden in het kader van Groot Onderhoud in de Prins Mauritslaan zijn op 29 februari in uitvoering gegaan en duren globaal tot half april.

Om de overlast in de wijk binnen de perken te houden zullen de straten grotendeels na elkaar in uitvoering gaan. De bewoners worden vooraf door de aannemer geïnformeerd omtrent de werkzaamheden in hun straat. Het uitgewerkte plan is in te zien op www.harderwijk.nl/grootonderhoud. Voorafgaand aan de werkzaamheden zijn inmiddels de bomen gekapt en de struiken verwijderd. Dit is al uitgevoerd om de vogels tijdens het broedseizoen zo min mogelijk te verstoren.

Informatie
Voor vragen omtrent de uitvoering, kunt u contact opnemen met dhr. Van Dijk tel. 06-29081014 (uitvoerder Van Dalfsen Infra). Voor algemene vragen omtrent de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente Harderwijk, dhr. Verweij (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).